LES HVA ANDRE KURSDELTAKERE SIER OM KURSET! 

Folk fra hele verden har tatt kurset "Bli supergod i norsk grammatikk" før deg. Her kan du lese hva noen av dem sier om kurset!

Irena FRAME.png

«Dette kurset er utrolig lærerikt og enkelt å forstå. Det har hjulpet meg til å bli mye flinkere i norsk grammatikk allerede. Jeg er ikke ferdig med kurset ennå, men jeg har lagt merke til at jeg kan skrive og snakke mer avansert enn før.

Jeg liker at kurset har god oversikt, mye nyttig informasjon og er enkelt å bruke. Det er lagt ned mye arbeid for å veilede oss studenter gjennom hele kurset med lett forståelige menyer.

Jeg vil anbefale dette kurset til alle som ønsker å forbedre sine kunnskaper i norsk. Kort sagt: å bli supergod i norsk. Lykke til!»

Irina Shapalova, fra Russland

jessica firkant.png

«Dette kurset har rett og slett vært noe av det beste jeg har vært med på. Jeg hadde lest en del grammatikkbøker før, men ingen bøker kan sammenlignes med dette flotte kurset. Jeg føler at jeg endelig har fått det jeg trengte, og alt er blitt mye tydeligere nå. Jeg har bodd 17 år i Norge, men det var fortsatt ting jeg var usikker på og ingen som klarte å gi meg konkrete og tydelig svar, noe som Ingjerd har klart med dette kurset. Jeg har fått ny selvtillit, og endelig føler jeg meg klar til å begynne å studere pedagogikk neste år - takket være dette kurset. Fantastisk!» 

Jessica Bakke Matute, fra Spania

NFI-SU - testimonial -  Modesta FRAME.png

«Jeg har alltid vært bestemt på å lære norsk på egen hånd. Dessverre! Veldig ofte manglet jeg selvdisiplin, noen ganger motivasjon, og det vanskeligste var å finne et brukbart læringssystem. Så dette kurset er et klokt valg for dem som er motivert til å lære norsk grammatikk på en veldig strukturert og systematisk måte. Jeg er en ganske skeptisk og krevende person når det gjelder kurs, men dette kurset har oppfylt alle mine forventninger! Det er profesjonelt, detaljert og holder høy standard. Kurset inneholder mange videoer, quiz-oppgaver, eksamener og oppsummeringer i PDF-er som du kan laste ned og bruke resten av livet! Helt fantastisk at du har tilgang til kurset i ett år, så du mister ingenting hvis du ikke har tid eller skal reise på ferie. I tillegg får du masse støtte fra læreren! Det arrangeres spørretimer, og du kan diskutere med de andre deltakerne i en lukket kursgruppe. Derfor er det veldig vanskelig å miste motivasjonen. Det føles naturlig å studere og lære litt mer hver uke. Dette kurset har gitt meg mersmak! Fantastisk fornøyd! Det var en kjempegod investering i meg selv. Anbefales på det sterkeste.»

Modesta Bacene, fra Litauen (kundeservicemedarbeider)

unknown option 2.png

«Dette kurset er helt fantastisk! Her får du vite alt du trenger om grammatikk! Jeg har lært mye mer enn jeg trodde. Materialet er så ryddig og oversiktlig presentert. En stor bonus er at du kan laste ned alle leksjonene på PC-en din og gjøre dem igjen når det passer, eller når du vil. Jeg ble veldig motivert av diplomene du kan få etter eksamen! Jeg følte at jeg var i et trygt miljø, og jeg var ikke redd for å stille dumme spørsmål eller gjøre feil. Kurset var veldig bra lagt opp.

Ingjerd forklarte alt på en veldig enkel og forståelig måte! Hun er en læremester, en profesjonell og dyktig lærer! Imponert over hvor mye hun gir når hun svarer på spørsmål på Facebook-siden.

Dette kurset må du bare ta!»

Viktoriya Shulga Halleland, fra Ukraina

Kitty FRAME.png

«Jeg har aldri tidligere fått så bra materiale som i dette kurset. Jeg kan laste ned PDF-er og repetere så mye jeg vil. Jeg har kommet halvveis i kurset, og jeg synes det er spennende, jeg kan nesten ikke vente med å lære nye ting fra nye moduler. Jeg ønsker å få alle medaljene og diplomene, så jeg er veldig motivert, selv om jeg har det travelt på jobb. Jeg jobber hver dag, men jeg prøver å ta meg tid til kurset. Målet mitt er at etter å ha tatt dette kurset, vil jeg ha en mye større forståelse for norsk grammatikk og kunne skrive og snakke mer riktig på norsk enn før.

Ingjerd er en fantastisk lærer, hun er kjempeflink til å forklare alt jeg lurer på. Jeg vil anbefale deg å ta dette kurset! Du trenger bare tid, lyst og vilje, og da vil du få all den kunnskapen du trenger om norsk grammatikk.» 

Kittiya Srihanam, fra Thailand

Johanna FRAME.png

«Ingjerd er den beste læreren jeg har hatt i norsk, og jeg har hatt mange forskjellige tidligere. Hun snakker klart og tydelig, og viser med bilder samtidig. Det hjelper meg med å huske ting. Men det viktigste er at kurset ikke er kjedelig! Jeg anbefaler det videre!»

Joanna Kalinowska, fra Polen

NFI-SU - testimonial - Helena FRAME v2.png

«Jeg har alltid vært opptatt av rettskriving og å skrive klart og tydelig. For meg er det å skrive korrekt en vanskelig kunst. Ved å delta på dette kurset har jeg vært gjennom en magisk språkreise som har inspirert meg og gitt meg glede over å lære mer om norsk grammatikk. Dette er utvilsomt det beste kurset jeg har deltatt på. Det beste i form av praktisk og håndterbar opplæring. Ingjerd er en superdyktig lærer, og jeg føler for første gang at jeg virkelig har fått tak i grunnmuren til det norske språket. Jeg har fått skrivegleden tilbake, takket være passende kursinnhold og den fantastiske læreren, Ingjerd. :-) »

Helen Alikhani, fra Iran

Selamawit 222 FRAME.png

«Kurset ‘Bli supergod i norsk grammatikk’ har vært et spennende kurs fra begynnelse til slutt. Det har hjulpet meg til å tenke over hva jeg sier og skriver i norsk, og det har hjulpet meg til å gjøre færre feil. Kurset gjorde at jeg oppdaget de vanlige feilene jeg gjør når jeg kommuniserer på norsk. Jeg har også blitt mer selvsikker når jeg bruker norsk i arbeidslivet. Jeg likte presentasjonene best. De var lærerike, stimulerende og noen ganger morsomme. :-)

Kurset var veldig godt, og jeg ventet på nye moduler som om det var min favorittserie på TV!

Å ta dette kurset på nett har mange fordeler over å ta et kurs i klasserommet. Man kan studere i sitt eget tempo, repetere når man vil, og teste seg selv etter hver leksjon. Læreren var tilgjengelig gjennom hele kurset, og hun svarte på stort og smått om det norske språket. Jeg er glad for at jeg tok dette kurset!»

Selamawit Tekle, fra Etiopia

kostas.png

«Blir du forvirret av det norske språket? Har du prøvd å lære norsk på flere måter uten å få de ønskede resultatene? Nå er det på tide å lære dette språket enkelt og greit. Det eneste du bør gjøre, er å bli med på dette kurset.

Ingjerd er en flink og dyktig lærer, og hun har laget et lærerikt kurs som passer for voksne. Kurset er godt laget, og det består av mange spennende videoer, bilder og eksempler. Det beste med kurset er at man kan studere i sitt eget tempo. Jeg er ikke ferdig med kurset ennå, men jeg gleder meg til hver spørretime og hver gang det kommer en ny modul. Det lønner seg å bli med på dette kurset! Lykke til!» 

Simitopoulos Konstantinos, fra Hellas

mustafa 11 FRAME.png

«Jeg lærte mye mer enn jeg hadde forventet i dette kurset, og det var virkelig supergodt . Nå kan jeg til og med oppdage noen grammatiske feil i avisene. :)

Jeg likte at videoene, quizene og spørretimene utfylte hverandre i tillegg til Ingjerds støtte hele tiden. Hun er kjempedyktig og gjorde det enkelt og lett forståelig, videoene har et visuelt tiltalende design, og innholdet er godt strukturert. Ikke minst har hun en behagelig stemme. Jeg trivdes på dette kurset og er fornøyd med at jeg har blitt bedre til å skrive riktig norsk.»

Mostafa Abdelhameed, fra Egypt

NFI-SU - testimonial - Nora FRAME v2.png

«Jeg syntes kurset var kjempekoselig, og jeg har lært mye grammatikk. Jeg snakker bedre norsk nå enn før. Kollegaene mine sa til meg "du er god i norsk, du snakker bra, går du på norskkurs?". Og nå kan jeg også lese aviser og bøker, prate med naboen og høre nyhetene.»

Nora Mahamed, fra Somalia

kamil  11FRAME.png

«Kunnskap om norsk språk er det viktigste for innvandrere og flyktninger. Selv om du går på skolen eller lærer for deg selv, kan du ikke erstatte dette kurset med noe annet! Vi som har tatt dette kurset, har lært veldig mye, og nå vet vi mye mer om det norske språket enn før. Dette lærer du ikke på skolen, og derfor anbefaler jeg dette kurset. Prisen på kurset spiller ingen rolle med tanke på hva du får for pengene!»

Kamil Zyzak, fra Polen

khalouf.png

«Dette kurset er utrolig fantastisk. Jeg kom til Norge i 2016, og da begynte jeg å lære norsk. Jeg brukte mange ulike midler for å lære, men selv om jeg jobbet hardt, var det meste vanskelig, særlig norsk grammatikk. Noen ganger følte jeg meg som et lite barn, og jeg tenkte at det var umulig å lære norsk fort. 

Men plutselig så jeg gratiskurset til Ingjerd om norsk grammatikk. Etter hvert forandret ting seg, og det ble lettere å lære norsk, så jeg meldte meg på det beste kurset i Norge: «Bli supergod i norsk grammatikk».

Aller først tenkte jeg at det var dumt å melde seg på og betale penger for det, fordi den første modulen handlet om ordklasser og setningsledd. Men nå vet jeg at det hadde vært veldig dumt hvis jeg ikke hadde meldt meg på. Heldigvis gjorde jeg det!  Dette kurset er veldig billig med tanke på alt man lærer om norsk grammatikk. 

Nå er alle lærerne mine imponerte fordi jeg kan snakke og skrive bedre enn de elevene som begynte ett år før meg. Jeg har nettopp tatt norskprøven på nivå B1-B2 nå etter bare 9 måneder på skolen. Jeg kommer til å få den beste karakteren, og det er fordi jeg meldte meg på dette fantastiske kurset.» 

Khalouf Almoadal, fra Syria

zoya firkant.png

«De andre deltakerne har fortalt så mange hyggelige og positive ting om kurset "Bli supergod i norsk grammatikk" at jeg nesten ikke kunne finne noe mer å legge til. Kurset er uten tvil innovativt, fullt av kunnskap, kjempeinspirerende, og minst av alt: kjedelig. Tvert imot er det interessant, attraktivt og underholdende.

Men er de andre kursene på markedet på samme måte? Absolutt ikke. "Bli supergod i norsk grammatikk" er det eneste kurset jeg har tatt fram til nå som har gitt meg detaljerte og omfattende svar på alle slags spørsmål, uansett om det gjelder norsk grammatikk eller vokabular. Ingen kan gjøre det, ikke engang ”onkel Google”. Dessuten ble svarene illustrert med en rekke eksempler. Som dere sannsynligvis har gjettet, var spørretimene mine favoritter. Takket være Ingjerds svært kompetente og smarte veiledning, nøt jeg hvert minutt av opplæringen og lærte med stor glede.

Til slutt vil jeg gjerne si at det finns masse norskkurs på nettet, så det er ikke lett for noen å velge. Men fordi jeg har lang nok erfaring med språkundervisning og læring, kan du ta mitt råd og melde deg på "Bli supergod i norsk grammatikk"! Jeg vedder på at du ikke kommer til å angre.

Dette er ikke noen reklame. Det er rett og slett sant!» 

Zoya Alexandrova, fra Bulgaria (tidligere lærer i engelsk og spansk)

NFI-SU - testimonial -  Kristina FRAME.png

«Grammatikkurset anbefales på det sterkeste! Jeg var på leting etter et omfattende og dyptgående kurs som var strukturert på akkurat denne måten.

Videoene er lett forståelige, det følger med mange bilder, gode forklaringer og tabeller i forskjellige farger. Alt dette gjør at du husker ting visuelt samtidig som du hører lærerens stemme. Flere sanser blir stimulert samtidig. Alt hjelper utrolig mye. Og du kan til og med laste ned masse materiale til din egen PC. Hver modul inneholder repetisjonsoppgaver, og det er kjempeviktig å kunne repetere sammen med læreren før du skal ta prøven. Klarer du ikke quizen første gang, kan du ta den flere ganger slik at du får en skikkelig mestringsfølelse.

Når kurset er avsluttet, får du dessuten nye og spennende ting fra læreren. F.eks. dukket Vaffelposten opp med masse morsom, nyttig og interessant informasjon, eller Ingjerd sender ut mail med sanger og dikt hun anbefaler deg for å lære språket og forstå nordmenn bedre. Jeg er rett og slett målløs og sååå takknemlig og imponert over at det går an å lage så mye gøy og alvor av grammatikk. Mitt tips: Følg med, vær aktiv og strukturert, vær med på alle spørretimene, så vil du lære norsk. Du kan føle deg helt trygg når du søker jobber i Norge som du hadde trodd ikke ville passe deg på grunn av språket. Jeg føler at jeg kan utrolig mye mer nå, og jeg skal snart melde meg på HMS og et bokføringskurs for å kunne overta kontorjobben til min samboer. Han er norsk og sier at jeg allerede har gjort stor framgang. Det er bare takket være dette grammatikkurset og den fantastisk hyggelige læreren Ingjerd.

Samtidig har jeg to små barn, er for tiden i permisjon og nyter tiden alene med norsk grammatikk. Det er kjempeflott! Meld deg på, så skal du se at det blir en fin opplevelse. Kurset er verdt hver eneste krone!»

Kristina Griksaite, fra Litauen
 (språklærer, gründer og kontormedarbeider)

Pavla FRAME.png

«Jeg har prøvd flere nettbaserte kurs, men jeg var ikke veldig fornøyd med dem. Derfor var jeg litt skeptisk i begynnelsen. Heldigvis er dette kurset HELT UNIKT. Jeg er kjempeglad at jeg meldte meg på for et par måneder siden! Kurset er godt strukturert, lærerikt og morsomt. Jeg anbefaler "Bli supergod i norsk grammatikk" på det sterkeste. :-) »

Pavla Pajer, fra Tsjekkia